neděle 27. října 2013

DRAHOKAMY a MINERÁLY

Drahokamy/minerály
 
Jejich harmonický systém je nositelem informací, které předávají nám a našemu prostředí:
komunikují s námi na materiální i spirituální úrovni.
 
 
 
ACHÁT
 
Achát je ochranný kámen, který dodává pocit bezpečí a jistotu, neboť člověk se cítí posílený a odolnější proti vlivům zvenčí.
Nejlépe uděláte, když si kámen dáte do místnosti, kde spíte.
Řez kamene - když kámen vystavíte k oknu řezem ven, můžete se tak chránit proti nepříznivým vnějším vlivům. Při vystavení nebo pověšení na WC, můžete způsobit odtok špatné energie.
 
 
 
AMETYST
 
Ametyst má pročisťující účinky a přivádí ke střízlivosti. Posiluje schopnost posuzování a jeho vlivem se projevuje upřímnost a četnost.
Vystavte ho viditelně v jakékoliv místnosti z důvodu pročištění ovzduší a atmosféry.
 
 
HORSKÝ KŘIŠŤÁL
 
Vzbuzuje nestrannost, jasnost a srozumitelnost. Má výrazný vliv na lidi a jejich okolí. Používá se k pročištění místnosti a duše. 
Vystavte si kámen k oknu, kvůli přivádění energetického toku z hor. Také je dobré si ho vystavit na psací stůl z důvodu rozhodování.
 
FLUORIT
 
Podporuje schopnost sebeurčení a působí nekompromisní postoj vůči bezpráví a potlačování. Také probouzí smysl pro pořádek a je považován za prospěšnou pomůcku při učení.
Vystavte ho na psací stůl.
 
 
 
ZÁHNĚDA
 
Pomáhá nám při zvyšování schopností unést zátěž a podporuje soustředění.
Uplatněte na psacím stole jako těžítko.
 
 
RŮŽENÍN
 
Podporuje vnímavost a ochotu pomáhat vůči osobě (mít raději sám sebe) a vůči ostatním. Posiluje empatii neboli schopnost vcítit se do sebe.
Vhodný jako dekorace k nočnímu stolku, hodí se i na jídelní stůl nebo na konferenční stolek do obýváku pro posílení energie a soudržnosti.
 

 
 
 
 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat