pátek 11. října 2013

Horoskop na letošní podzim

Horoskop na letošní studený podzim





Beran

Karta Slunce vám přináší skvělé vyhlídky – můžete se těšit na povýšení nebo získání vysněného místa, které vám přinese spokojenost a štěstí. Bude se vám dařit tak dobře jako již dávno ne, a hlavně se ve své práci budete cítit skvěle. Uplatníte své tvořivé nadání a svým nadšením se vám povede motivovat všechny spolupracovníky. Klíčem k úspěchu však bude týmová práce, což je pro vás jako individualistické Berany trochu výzva. Další věci, na kterou je potřeba dávat si pozor, je abyste nebrali své úspěchy jako samozřejmost. Sice se vám bude dařit opravdu výjimečně dobře, ale ani v této fázi nezapomínejte na horší časy a važte si toho, co od života dostáváte. 

Býk

Vaší kariéře vyšla v tarotu karta Smrt, ale to není vůbec žádný důvod ke zděšení – názvy karet jsou totiž pouze obrazné a symbolické, takže se nemusíte obávat, že máte zaděláno na neúspěch! Tato karta vás vybízí k tomu, abyste se konečně rozloučili s nějakou činností, která vás již nenaplňuje, nebaví a zbytečně vás připravuje o čas a energii, které byste mohli věnovat perspektivnějším věcem. Pokud to neuděláte sami a neodejdete dobrovolně, je víc než pravděpodobné, že zasáhne osud a zkrátka vás přinutí odejít! V pozadí této karty vychází Slunce, a to znamená, že právě díky tomu, že ukončíte jeden pracovní projekt, se budete moct pustit do něčeho nového, co vám bude vyhovovat mnohem víc! 

Blíženci

Tarotová karta Velekněžka vám na letošní podzim přináší velmi zajímavou perspektivu seberealizace. Naučte se naslouchat své intuici, přestože je pro vás jako rozumově založené Blížence poměrně náročné nepřehlušit ji hned proudem myšlenek. Právě intuice a jemné pocity vás navedou na tu správnou cestu a přinesou vám novou naději v podobě velmi zajímavého podnikatelského nápadu nebo nového projektu. Vynikajícím nápadem bude propojit různé obory a tím najednou a snadno získat neuvěřitelný náskok před konkurencí – máte talent na dobré nápady, tak se je nebojte uplatnit v praxi a využít je ve prospěch vaší kariéry! Když vycítíte tu správnou dobu, půjde to samo. 

Rak

Vyšla vám karta Císařovna, která je kartou hojnosti. O materiální zabezpečení se tedy nemusíte obávat a pro svou práci budete mít vynikající zázemí. Jestliže práci hledáte, budete mít štěstí na vynikající příležitosti, kterých bude hned několik, budete si moct vybírat a budou dostatečně dobře ohodnoceny. Důležité pro vás bude uplatňovat v pracovní oblasti svoji tvořivost a vkus. Zvláště dobře se vám bude dařit, jestliže vykonáváte nějaké typicky „ženské“ povolání nebo pracujete v oblasti péče o zdraví, potřeb pro domácnost a rodinu nebo v umělecké oblasti. V konkurenci se nebudete snažit příliš bojovat, ale vsadíte na svoji kreativitu a schopnost klidně a efektivně všechno zvládat. 

Lev

Karta Vůz vás vede neomylně k vítězství, ale zároveň vám připomíná, že se vám ho povede dosáhnout pouze tehdy, když zvládnete správně ukočírovat všechno, co potřebujete udělat, zařídit a zorganizovat. Bude to poměrně náročné, ale pro vás Lvy, rodilé managery, je to výzva, která se neodmítá a naopak vás to bude ohromně bavit! Letos na podzim směřujete k povýšení a vaše zisky porostou, bude si to však vyžadovat soustředění a dobré strategické manévry. Všechno nasvědčuje tomu, že je úspěšně zvládnete, ale měli byste si dávat pozor na vnitřní rozpory ve vašich ambicích. Pouze tehdy, když budete zcela přesně a jednoznačně vědět, za čím si jdete, se vám toho povede dosáhnout! 


Panna
Vaší kariéra se bude letos na podzim vyvíjet v duchu tarotové karty Milenci. Pokud se však začínáte těšit na milostný poměr z někým ze sympatických kolegů či kolegyň, těšíte se zbytečně – poselství této karty je totiž trochu jiné. Milenci vám naznačují, že osamotě toho v kariéře mnoho nedosáhnete a velmi důležitá proto bude komunikace s vašim pracovním okolím. Do vašeho podnikání nebo práce vstoupí klíčový nový společník, se kterým se vám teprve povede dotáhnout to tam, kam si přejete. Dřív, než se dostaví úspěchy, se však budete muset naučit fungovat spolu jako tým, což znamená ujasnit si své představy a dát vzájemně do souladu své priority – podobně jako v tomu bývá partnerských vztazích! 


Váhy

Vaše karta kariéry pro nadcházející podzim je mimořádně zajímavá – tarot vám totiž přisoudil kartu jménem Blázen, a to znamená, že nudit se rozhodně nebudete! Blázen naznačuje, že si můžete dovolit brát svoji kariéru s lehkostí a bezstarostností, zkoušet nové věci a rozhlížet se po nových příležitostech, možná i trochu neobvyklých a plných překvapení. Je to doba nových začátků a zkoumání nových cest, i kdyby se vám vaše okolí divilo, že zrovna do tohoto oboru se pouštíte – nenechte se odradit. Čas ukáže, co z toho mělo smysl, ale energií se vyplatí vložit do všeho, co vás baví, přitahuje a dělá vám radost. Jediné, na co se vyplatí dávat si pozor, je až přílišná lehkovážnost. 


Štír
Karta Kolo štěstí vám prozrazuje, že vývoj vaší kariéry v příštích měsících se bude řídit něčím jiným, než jsou vaše výkony, snažení a množství vykonané práce. Osud to zkrátka zařídí tak, že ať už se zachováte jakkoliv, to co se má stát, se stane, a co se nemá stát, se nestane. Štěstěna vám přinese do cesty opravdu výjimečnou příležitost, jaká se jen tak často neopakuje, a můžete se těšit na vynikající výdělky a postup. Je velmi zajímavé, že ať už děláte, co jen můžete nebo jen naprosté minimum bez většího snažení, výsledek bude pořád stejný. To však neznamená, že nemá smysl udělat něco navíc, protože jednou se vám to bohatě vrátí – nyní to však není rozhodující. Důvěřujte tedy osudu! 

Střelec

Karta Velekněz vás vybízí ke studiu, rozšiřování si znalostí a schopností. Když se budete snažit vylepšit své kvality, povede to k získání mnohem lepších příležitostí. Neváhejte tedy a přihlaste se nejlépe hned v září na nějaký kurz nebo školu, ať už si potřebujete zdokonalit jazyky, počítačové nebo řemeslné zručnosti nebo cokoliv jiného! Vyplatí se vám to mnohonásobně! Pokud máte dlouhodobé pracovní místo, je velmi pravděpodobné, že vám nabídnou účast na nějakém školení, které vám umožní další postup – neodmítejte ho, ani kdyby to pro vás znamenalo finanční výdaje. Jestliže pracujete na vysokém postu, někdo vás požádá o odborné vedení a díky tomu si zvýšíte váženost. 


Kozoroh

Karta Svět vám na letošní podzim přináší skvělé vyhlídky. Je to poslední karta Velké Arkány, což znamená, že se vám povede s úspěchem uzavřít jednu pracovní etapu, dokončit nějaký důležitý projekt a dopracovat se ke kýženým cílům. Budete mít důvod slavit a taky příležitost na chvíli se zastavit a odpočívat. Můžete si dokonce dovolit usnout na vavřínech – ale pouze na malou chviličku! Nyní, když jste dosáhli naplnění vašich ambicí, se vám otevírá nový prostor a možnosti a můžete začít uvažovat co dál, stanovovat si nové cíle a přijímat nové výzvy. A to všechno s příjemným a naplňujícím pocitem, že to, čeho jste dosáhli, vám už nikdo a nic nemůže vzít! 

Vodnář
Vaše karta kariéry pro nadcházející podzim má jméno Síla. To znamená, že se vám otevírají skvělé možnosti a můžete toho hodně dosáhnout, ale nelze si ani omylem představovat, že se to obejde bez námahy! Máte před sebou překážky, které však nejsou negativní, ale naopak konstruktivní a mají vás posunout kupředu, o příčku výš. Nepolevujte tempo, protože jinak vás může převálcovat konkurence nebo se proti vám obrátí následky odfláknuté práce. Pokud se budete snažit na sto procent, dočkáte se za své výsledky zasloužené odměny, a to nejen materiální a finanční, ale také v podobě uznání za vaše schopnosti. Nejlépe se vám bude dařit, pokud pracujete v oboru, kde můžete uplatnit svoji tvořivost. 

Ryby 

Karta Císař vám přinese do vaší kariéry stabilitu a vědomí, že jste pánem situace. Je důležité uvědomit si, že jste to vy, kdo řídí vaše záležitosti a určuje, jak se bude situace dál vyvíjet, ať už skrze přímé nebo nepřímé prostředky. Možná se vám zdá, že vaše moc není velká, ale opak je pravdou a toho, co můžete ovlivnit dle svých představ, je ve skutečnosti mnohem víc, než si můžete myslet. Důležité ovšem bude jednat podle pevných zásad, udržovat sebedisciplinu a nepřipouštět kompromisy v záležitostech, které pro vás mají zásadní význam. S tímto přístupem to můžete dotáhnout daleko a povede se vám úspěšně si uhájit vaše postavení nebo postoupit na ještě lepší pozici.



Pokud se chcete dozvědět více o své budoucnosti, nebo jak bude váš měsíc probíhat, ozvěte se. 
775 365 334- Jarmila Hladíková. Těším se, nashle. =)

Žádné komentáře:

Okomentovat