sobota 5. října 2013

Anděl

VÁŠ  ANDĚL STRÁŽNÝ

 Den  Vašeho narození.
Každá  živá  bytost  má  svého  strážného  anděla.



Den, kdy jste se narodili:

Pondělí:
Vládce tohoto dne je Gabriel.
Lidé narozené v tento den jsou lidé šetrní, myslí na své finanční rezervy. Mají dobrou paměť, rádi se pochlubí, co všechno ví z minulosti. Jejich povaha bývá často až vypočítavá, s určitou dávkou též přehánějí. Zároveň ale jsou romantičtí. Lidé narození v tento den touží po oddanosti svých přátel. V lásce pak vyžadují soucit a porozumění.
Nikdy však neodpustí zradu.

Úterý: 
Tento den Vám vládne  Uriel.
Tito lidé kteří jsou narozeni v úterý, vyzařují vnitřní energii, milují svobodu a nezávislost. Omezování bytostně nesnášejí. V zaměstnání, v rodině i mezi přáteli jsou často ve vedoucím postavení. Mají také velice silnou vůli a tato vůle jim umožňuje hrát přední a důležitou roli v životech druhých.
Jejich silná vnitřní energie u nich v různých životních situacích vyvolává nervové napětí. Vyžadují striktní poslušnost a ke svým blízkým jsou naopak nekritičtí a zaslepení.

Středa:
Středě vládne Michael.
Lidé, kteří jsou narozeni ve středu, ochraňuje anděl Michael. Tito lidé jsou schopni svým myšlením, které je analytické, každou svou situaci předem dobře promyslet a vnímají její klady a zápory. Mají také dobrý smysl pro humor, k lidem jsou srdeční a přátelští. Snadno navazují známosti, jak na pracovišti, tak v soukromí.Také rádi diskutují. Nemají rádi monotónnost              v partnerském či manželském vztahu.

Čtvrtek: 
Vládcem čtvrtku je anděl Zatkiel.
Lidé narození ve čtvrtek mají schopnost předvídání a velice dobrou intuici. Jsou optimistické povahy a často  mluví víc, než je nutné. V podstatě jsou velmi otevření a poctiví. Ve vztahu k těm, s kterými spojili svůj život,
jsou tolerantní až šlechetní. Milují rodinu a váží si dobrého a klidného rodinného zázemí, chovají a milují zvířátka. 

Pátek:
Pátku vládne Angel. 
Osoby narozené v pátek jsou rozvážné a potřebují spravedlnost, harmonii a pořádek. Vyznačují se upřímností a laskavostí. Jsou schopni se vcítit do všeho, co se kolem nich děje, ale také jsou schopni posuzovat chladnokrevně i odsuzovat osoby a události. Vyhýbají se násilí a konfliktům. Celkově jsou odtažití a náročnější  úkoly odkládají na pozdější dobu.

Sobota:  
Vládcem soboty je Samael.
Tito lidé touží být nezávislí a samostatní, nesnáší, když jim někdo zasahuje do jejich života. Dá se říct, že jsou vážní, uzavření do sebe, ale jsou i věrnými přáteli. Rádi poskytují ostatním rady a pomáhají těm, které milují. Nemají rádi pochlebování a netolerují faleš. Nemají rádi novoty, ctí tradici. Neradi se projevují na veřejnosti, proto mohou působit chladným a nedůvěřivým dojmem.

Neděle:
Neděli vládne anděl Rafael.
Rafael je anděl, který rád cestuje. Tito lidé působí silným a dynamickým dojmem, ale ve skutečnosti jsou to lidé, kteří mají smysl pro humor, ale jejich nálady podléhají rychlým změnám. Také podléhají  častým pochybnostem. Rádi pomáhají a snaží se být užitečnými jiným lidem, jak jen to je možné. Obvykle vyčnívají z davu a jsou proto vidět tam, kde ostatní lidé jdou s davem.Vynikat nad ostatními a vnucovat jim své názory,  je jejich přirozenost. Tito lidé „ nedělňátka“ jsou přitom osoby milující a srdečné.  Své pocity zveřejňují jen zřídka, když se tak stane, tak jen letmo a s rozmyslem.                     




Žádné komentáře:

Okomentovat