neděle 20. dubna 2014

Orgonity, uzdravení vašeho domova

JSTE V POSLEDNÍ DOBĚ ČASTO UNAVENÍ, TRÁPÍ VÁS STRES A VEČER PRO SAMÉ STAROSTI NEMŮŽETE USNOUT? DEJTE SI K POSTELI ORGONIT. TYTO TAJUPLNÉ TALISMANY TOTIŽ VYTVÁŘÍ POZITIVNÍ ENERGII. ZDÁ SE VÁM TO ZHOLA NEMOŽNÉ? ČTĚTE DÁL.

 
 
 
Říká se jim také záhadné kamínky. Svoje jméno získaly od slova "orgon", což je označení pro životodárnou energii, kterou znaku již lékaři ve starověké Číně.
 
Jak působí orgonity na člověka?
Orgonity čistí energii kolem nás a mění její negativní náboj na pozitivní. Celkově uklidňují, takže se v jejich blízkosti cítíme uvolnění a příjemně se cítíme.
 
Kam orgonity v pokoji umístit?
Umístěte orgonit ideálně tam, kde máte nějaké elektrické zařízení. K počítači, televizi, mikrovlnce, mobilního telefonu... Všechny tyto přístroje produkují škodlivé záření (tzv. "elektrosmog"), které nám způsobuje celou řadu potíží, od bolestí hlavy až po poruchy spánku. A právě orgonity nás ořed ním dokážou účinně ochránit. Dají se však umístit v podstatě kamkoli. Nejlepší je řídit se intuicí. Postupujte pocitově a věřte, že najdete místa, která na orgonovou energii přímo čekají. 
 
Umí také zmírnit účinky geopatogenních zón?  
Ano, orgonity se k tomuto účelu výborně hodí. Pokud máte v místnosti, kde spíte, geopatogenní zónu, dejte orgonit přímo pod lůžko. Bude se Vám lépe spát a ráno se budete cítit odpočatí a plní energie.
 
Pomáhají orgonity pouze lidem nebo také rostlinám a zvířatům?
Tato energie prospívá všem živým tvorům. Můžete orgonit položit vedle rostlinek nebo psího pelíšku. Můžete je také položit nebo zahrabat do záhonků nebo je položit ke stromům a keřům. Skvěle také léčí vodu. Když je připevníte na potrubí, její chuť a kvalita se výrazně zlepší.
 
Mohou orgonoty někomu uškodit?
Uškodit nikomu NEMOHOU! Jsou určené pro všechny věkové kategorie, jak děti nebo i nemocní staří lidé. Každý v nich načerpá tu energii, kterou potřebuje.
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

1 komentář:

  1. Víte o orginitech?Máte zkušenost?Přidejte komentář. CHcete vědět víc?Přidejte svůj komentář,ráda poradím.

    OdpovědětVymazat