úterý 29. července 2014

Magická čísla

Co o Vás prozradí čísla vašich mobilů?
 
Jak to funguje:
Napište na papír své telefonní číslo.
Sčítejte čísla tak dlouho dokud Vám nezbyde jen jedno.
Např. 602 456 789 --> 6+0+2+4+5+6+7+8+9 = 37
                                                                   3+7 = 10
                                                                   1+0 = 1
 
Vyšlo Vám číslo 1-9? Tak je čas najít Vaše číslo a o sobě něco předčíst.
 
 
 
 
1
Jsi plný energie, sebevědomý a dobře víš, co chceš. Tvůj mobil je pro tebe pouze věc, která Vám pomáhá- nic víc. Na zprávy nebo SMSky nemáš potřebu vždy okamžitě reagovat.
 
2
Přítele jako jsi ty, si přeje každý. Dokážeš hodiny a hodiny naslouchat, dávat rady a tipy, soucítit. Skrývá se v tobě romantický, emocionální člověk, pro kterého mají mezilidské vztahy velikou cenu. Jste ale také hodně citlivý až přecitlivělý, a tak se občas stane, že Vás někdo raní. 
 
3
Telefon je pro Vás módní doplněk, proto si vždy pořizujete nejnovější typ. Ale nejen z tohoto důvodu i ve skutečnosti ho máte neustále po ruce- i ve věcech komunikace jsi prostě moderní a máte ve vašem smartphonu ty nejnovější aplikace.
 
4
Jste prakticky založený a spolehlivý člověk. Mobil potřebujete k tomu, abyste byl k zastižení k ničemu jinému. Proto je vám taky jedno, jak vypadá, nebo co vlastně umí. Pro tebe je jak vypadá, nebo co vlastně umí. Pro vás je důležité to, že má výhodný tarif. Pokud máte na drátě svého partnera, dokážete hovor i trošku protáhnout.
 
5
Vás mají všichni rádi. Jste dobrá duše, která je kdykoliv ochotná naslouchat svým přátelům. Prokecáte každou volnou minutu, válcujete problémy a máte po ruce dobrou radu. Pokud někdo potřebuje pomoc, jste neustále po ruce.
 
6
Jste dobrodružný, jste nezávislý a milujete svou osobu. Nemáte problém občas svůj mobil vypnout, a prostě nebýt k zastižení. Raději jdete ven, něco podnikáte a setkáváte se s lidmi osobně, místo abyste komunikovali přesobil.
 
7
Jste neohrožený a také trochu tajemný člověk. Číslo svého mobilu ochraňujete jako poklad a jen tak lehce ho někomu neprozradíte. Ze začátku působíte na ostatní trochu zdrženlivě a rezervovaně, přitom se ve vás skrývá velmi sympatická osoba. Pokud někoho opravdu poznáte a věříte mu, pak ho zahrnete svou přízní.
 
8
Wow, neuvěřitelně záříte! S vaším charisma si rychle omotáte všechny kolem prstu. Víte, jak prosadit své zájmy, a přitom to děláte velmi mile a šarmantně. Na vás se nikdo nemůže zlobit.
 
9
Jste idealistický člověk. Sníte o tom, že dokážete změnit svět a můžeš hodiny a hodiny diskutovat o problémech. Angažujete se, jste členem spousty skupin a máte vždy co říct. Jste připravený a plně nasazený, abys ostatní lidi připravila na dobrou věc. Nemějte na sebe a na ostatní až tak velké požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat