neděle 2. srpna 2015

ARCHANDĚLÉ

PŘIVOLEJTE SVÉHO STRÁŽNÉHO ANDĚLA

Strážného anděla má každý z nás. Někdo ho vnímá jako intuici, někdo jako vnitřní hlas. 


JAK KOMUNIKOVAT S ANDĚLY?
Nalaďte své myšlenky, pocity a touhy na linku harmonie a klidu. Najděte si místo, kde budete samy se svými myšlenkami a vytěsněte z mysli vše zlé a stresující. Představte si anděla a v klidu k němu promlouvejte. Poté v tichu naslouchejte a počkejte na myšlenky, které vám anděl přinese.

ARCHANDĚL MICHAEL
Kdykoliv se ocitnete v nebezpečí, přivolejte si archanděla Michaela. Představte si záplavu modrých andělů omotávajících kolem vás svá ochranná křídla. Pak vyslovte: "Archanděli Michaeli, sestup sem ke mně i se svými anděli. Prosím, pomoz mi!" 
Symbol: víra, síla a ochrana
Barva: modrá












ARCHANDĚL JOPHIEL
Andělé reagují na každou lidskou potřebu v nouzi a jsou schopni pobývat a pomáhat hned na několika místech najednou. Do vašeho života ale nemůžou vstoupit, pokud je nezavoláte a nepožádáte je pokorně o pomoc. Jedině tak jsou schopni vyslyšet vaše volání. 
Symbol: moudrost, inteligence a porozumění
Barva: žlutá














ARCHANDĚL URIEL
Ptáte se, proč archandělé některé naše prosby vyslyší a jiné zase ne? Jedním z důvodů může být náš karmický dluh. Nezáleží tak na tom, jaké dobré a špatné skutky jsme dělaly v tomto životě, ale v potaz se berou, bohužel, i ty z našich minulých živottů. A teď se nám vše v plné míře vrací.
Symbol: mír, klid a harmonie
Barva: růžová a bílá











ARCHANDĚL CHAMUEL
Archandělé slyší modlitby všech lidí, ale aby je vyplnili, musí splňovat tyto 3 podmínky: Vaše přání nesmí být v rozporu s božím plánem. Vaše přání nesmí být na úkor jiného smrtelníka. Vaše přání musí přijít v ten správný čas. 
Symbol: láska, krása a kreativita
Barva: růžová













ARCHANDĚL RAFAEL
Čím konkrétnější bude vaše prosba, tím přesnější bude archandělova odpověď. Pokud žijete v harmonii s okolím, pomůže vám i s drobnými přáními. Zeptejte se sebe, co od něj očekáváte. 
Symbol: zdraví, léčba a úleva
Barva: zelená












ARCHANDĚL GABRIEL
Sílu modlitby můžete znásobit i vlastní mysli. Stačí si představit, jak by mělo řešení z vaší situace vypadat. Představte si paprsek světla, jak obklopuje problém, který vás trápí, až se v magickém světle úplně rozplyne. Pak si zavolejte archanděla. 
Symbol: čistota, disciplína a radost
Barva: bílá













ARCHANDĚL ZADKIEL
Aby vaše prosba byla účinná, adresujte ji správnému archandělovi, kterého se problém týká. Představte si jeho barvu a volejte: "Prosím tebe, milovaný archanděli. vyslyš moje přání. A děkuji ti za pomoc, kterou mi poskytneš." 
Symbol: smíření, pocit svobody a odpuštění
Barva: fialová

Žádné komentáře:

Okomentovat