sobota 16. ledna 2016

Co o vás prozradí vaše prsty?

V tomto článku se dozvíte, co o vás řeknou vaše prsty na rukou.
Nejprve se podívejte na následující fotku, kde je znázornění 3 typů postavení prstů. Poté si řádně prohlídněte svou ruku a srovnejte ji s obrázkem. Určete shodu a pod obrázkem se dozvíte něco o svojí osobnosti.






















A) Říká se, že lidé s prsteníčkem delším než ukazováček bývají krásní. Vyzařuje z nich neodolatelný šarm. Jsou navíc poněkud agresivní a rázní a nebojí se riskovat. Profesí často bývají vojáci nebo inženýři. Jsou dobrými hráči šachu a velmi úspěšnými řešiteli křížovek. Vědci zjistili, že lidé s delším prostředníčkem vydělávají více než ti, kteří ho mají kratší.


B) Lidé s prsteníčkem kratším než ukazovák mají značnou sebedůvěru. Libují si v samotě a nesnášejí jsou-li rušeni ve svém volnu. Tento typ lidí neudělá nikdy první krok k navázání vztahu, vždycky však vítají pozornost, které se jim dostává.


С) Osoby se stejně dlouhým ukazováčkem a prsteníčkem mají rády klid. Pokud se ocitnou v konfliktu, cítí se nepříjemně. Své věci mají v pořádku a snaží se s každým dobře vyjít. Je pro netypická věrnost ve vztazích, něžnost a pozornost k partnerovi.








Žádné komentáře:

Okomentovat